.

edu is a platform for academics to share research papers.

5. .

.

n&235;p&235;r pajisjet e tua.

. 5. .

9K.

Google&39;s service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. Fjalor anglisht-shqip, shqip-anglisht. .

Fjalor Italisht Shqip i cili ndonese nuk qe. .

Fjalor Shqip Turqisht YouTube.

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Gjuha gjermane per fillestar Keyword Found Websites. "Ciao" &235;sht&235; nj&235;.

K&235;rko . Drejtshkrimi i gjuhs shqipe Albforumi.

"Ciao" &232; entrato nella lingua italiana solo nel corso del Novecento.
P&235;rkthimi nga anglishtja n&235; Turke nga softueri i p&235;rkthimit Lingvanex do t'ju ndihmoj&235; t&235; merrni nj&235; p&235;rkthim t&235; fort&235; t&235; fjal&235;ve, frazave dhe teksteve nga anglishtja.

.

KURSE ANGLISHT ITALISHT SPANJISHT GJERMANISHT.

. . perkthim italisht ne shqip pucrra.

Ne ofrojm gjithashtu shembuj prdorimi q tregojn dhjetra fjali t prkthyera. facebook kurse italisht Doriana Zisi. Botuar n Kor n vitin 2021 nga "Kotti". . 000 vocaboli.

.

facebook kurse italisht Doriana Zisi. .

P&235;rdor aplikacionet Lingvanex p&235;r t&235;.

.

.

.

Shtoni p&235;rkthimin.